Een woonhuis met twee woonlagen die door transparantie en inkomend daglicht aan elkaar zijn verbonden.
Smaakvol ontworpen kas, gemaakt van verduurzaamd hout en gerecyclede pet- flessen.
Een apotheek met huisartsen binnen dee grote betonnen structuur van een flat.
Jetske en Anthony hadden drie wensen: ecologische bouwmaterialen, optimaal zicht op de tuin en een goede entree voor de kat!
Uitbreiding van een bestaande school met twee lokalen.
Toevoegen van 9 lokalen aan een bestaande school, een monument van het Gronings schooltype.
Een kathedraal van staal en glas, dat is de kern van het nieuwe onderkomen van het spoorwegmuseum.
Visie op een duurzaam stationsgebied in Hilversum
Het Ooievaarsnest is een plek gelegen in het vroege-vogelbos.
Villa Bax is een woonhuis op een prachtige locatie in Bergen N-H.
Een vrijstaande villa uit 1928 is in oude luister hersteld, met een prachtig trappenhuis en een nieuwe ruime woonkeuken met